Μερίδες
φαγητού
12

Βαθμός
δυσκολίας
1

Χρόνος
εκτέλεσης
5′

Χρόνος
ψησίματος
30′

Συστατικά

135 αλεύρι

2 αυγά

100γρ γιαούρτι

50ml γάλα αμυγδάλου ή αγελαδινό

30γρ γραβιέρα τριμμένη

2 φέτες γαλοπούλα σε κομματάκια

40γρ μανούρι

2 κ γλ πάστα ελιάς

1 κ γλ ελαιολάδου

1 κ γλ ξύδι

1 κ γλ μπέικιν

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μανούρι, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Λαδώνουμε μια θήκη για 12 μάφιν και τοποθετούμε ένα μέρος του μίγματος στις θήκες, βάζουμε το μανούρι σε μικρά κομμάτια από πάνω και το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μίγμα.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 για 25 με 30 λεπτά.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Θερμίδες : 92

Λιπαρά: 4,5γρ

Κορεσμένο λίπος: 1,3γρ

Υδατάνθρακες : 8,9γρ

Σάκχαρα: 0,4γρ

Φυτικές ίνες: 0,1gr

Πρωτεΐνη : 4,3γρ

Μερίδες
φαγητού
12

Βαθμός
δυσκολίας
1

Χρόνος
εκτέλεσης
5′

Χρόνος
ψησίματος
30′

Συστατικά

135 αλεύρι

2 αυγά

100γρ γιαούρτι

50ml γάλα αμυγδάλου ή αγελαδινό

30γρ γραβιέρα τριμμένη

2 φέτες γαλοπούλα σε κομματάκια

40γρ μανούρι

2 κ γλ πάστα ελιάς

1 κ γλ ελαιολάδου

1 κ γλ ξύδι

1 κ γλ μπέικιν

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μανούρι, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Λαδώνουμε μια θήκη για 12 μάφιν και τοποθετούμε ένα μέρος του μίγματος στις θήκες, βάζουμε το μανούρι σε μικρά κομμάτια από πάνω και το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μίγμα.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 για 25 με 30 λεπτά.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Θερμίδες : 92

Λιπαρά: 4,5γρ

Κορεσμένο λίπος: 1,3γρ

Υδατάνθρακες : 8,9γρ

Σάκχαρα: 0,4γρ

Φυτικές ίνες: 0,1gr

Πρωτεΐνη : 4,3γρ