Μερίδες
φαγητού
2

Βαθμός
δυσκολίας
2

Χρόνος
εκτέλεσης
30-45′

Χρόνος
βρασίματος
~30′

Συστατικά

1  φλιτζάνι μαυρομάτικα

1  φλ. κόκκινα φασόλια

40 γρ. αβοκάντο

1 φλ. ντοματίνια ή ψιλοκομμένη ντομάτα

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

Για το dressing

Xυμό από ½ λεμόνι

1 κουτάλι σούπας κρέμα βαλσάμικο

1 κουτάλι γλυκού λάδι

αλάτι

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Μουλιάζουμε τα όσπρια από την προηγούμενη μέρα σε νερό.
  2. Τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  3. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ , περιχύνουμε το dressing και ανακατεύουμε καλά.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Θερμίδες : 351

Λιπαρά:4,1γρ

Κορεσμένο λίπος: 1,5γρ

Υδατάνθρακες : 43,3γρ

Σάκχαρα: 4,5γρ

Φυτικές ίνες: 15,9gr

Πρωτεΐνη : 25,8γρ

Μερίδες
φαγητού
2

Βαθμός
δυσκολίας
2

Χρόνος
εκτέλεσης
30-45′

Χρόνος
βρασίματος
~30

Συστατικά

1  φλιτζάνι μαυρομάτικα

1  φλ. κόκκινα φασόλια

40 γρ. αβοκάντο

1 φλ. ντοματίνια ή ψιλοκομμένη ντομάτα

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

Για το dressing

Xυμό από ½ λεμόνι

1 κουτάλι σούπας κρέμα βαλσάμικο

1 κουτάλι γλυκού λάδι

αλάτι

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Μουλιάζουμε τα όσπρια από την προηγούμενη μέρα σε νερό.
  2. Τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  3. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ , περιχύνουμε το dressing και ανακατεύουμε καλά.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Θερμίδες : 351

Λιπαρά:4,1γρ

Κορεσμένο λίπος: 1,5γρ

Υδατάνθρακες : 43,3γρ

Σάκχαρα: 4,5γρ

Φυτικές ίνες: 15,9gr

Πρωτεΐνη : 25,8γρ