Μερίδες
φαγητού
2

Βαθμός
δυσκολίας
1

Χρόνος
εκτέλεσης
5′

Χρόνος
ψησίματος
7′

Συστατικά

8 φύλλα από σπανάκι

Κρεμμύδι φρέσκο (10γρ)

Μαϊντανό (10γρ)

1 Αυγό

2 κ σ γεμάτα αλεύρι αμυγδάλου (ή άλλο αλεύρι επιλογή)

Μια πρέζα Αλάτι/Πιπέρι/ Ζάχαρη

1 κ γλ ελαιόλαδο

Για τη γέμιση

30γρ σολομό

1 κ σ cottage ή άλλο κρεμώδες τυρί

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Κόβετε τα λαχανικά και βάζετε όλα τα υλικά έκτος από το λάδι σε ένα μπλέντερ. Χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Βάζετε το τηγάνι να κάψει και προσθέτετε το λάδι και το μίγμα το απλώνετε με μια σπάτουλα να καλύψει σχεδόν όλο το τηγάνι και χαμηλώνετε σε μέτρια φωτιά. Με το που αρχίσει να βγάζει φουσκάλες και ελέγχετε αν ξεκολλάει από τον πάτο, το γυρνάτε απο την άλλη και ψήνετε για ένα λεπτό.
  3. Βάζετε τη γέμιση στην άκρη της κρέπας ρίχνετε λεμόνι και πιπεριές και την κλείνετε.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 319

Λιπαρά: 23,6γρ

Κορεσμένο λίπος: 2,6γρ

Υδατάνθρακες: 7,9γρ

Σάκχαρα: 1,6γρ

Φυτικές ίνες: 3,3γρ

Πρωτεΐνη: 21,4γρ

Μερίδες
φαγητού
2

Βαθμός
δυσκολίας
1

Χρόνος
εκτέλεσης
5′

Χρόνος
ψησίματος
7′

Συστατικά

8 φύλλα από σπανάκι

Κρεμμύδι φρέσκο (10γρ)

Μαϊντανό (10γρ)

1 Αυγό

2 κ σ γεμάτα αλεύρι αμυγδάλου (ή άλλο αλεύρι επιλογή)

Μια πρέζα Αλάτι/Πιπέρι/ Ζάχαρη

1 κ γλ ελαιόλαδο

Για τη γέμιση

30γρ σολομό

1 κ σ cottage ή άλλο κρεμώδες τυρί

Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Κόβετε τα λαχανικά και βάζετε όλα τα υλικά έκτος από το λάδι σε ένα μπλέντερ. Χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Βάζετε το τηγάνι να κάψει και προσθέτετε το λάδι και το μίγμα το απλώνετε με μια σπάτουλα να καλύψει σχεδόν όλο το τηγάνι και χαμηλώνετε σε μέτρια φωτιά. Με το που αρχίσει να βγάζει φουσκάλες και ελέγχετε αν ξεκολλάει από τον πάτο, το γυρνάτε απο την άλλη και ψήνετε για ένα λεπτό.
  3. Βάζετε τη γέμιση στην άκρη της κρέπας ρίχνετε λεμόνι και πιπεριές και την κλείνετε.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 319

Λιπαρά: 23,6γρ

Κορεσμένο λίπος: 2,6γρ

Υδατάνθρακες: 7,9γρ

Σάκχαρα: 1,6γρ

Φυτικές ίνες: 3,3γρ

Πρωτεΐνη: 21,4γρ